85 τόνοι τροφίμων

12000 συμπατριώτες μας

σε 5 ΠΟΛΕΙΣ και αρκετές ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Για ακόμα μια χρονιά, όπως συνηθίζεται εδώ και 11 συναπτά έτη, πραγματοποιήθηκε σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), διανομή τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση των απόρων συμπατριωτών μας.

Ταυτόχρονα και στις πέντε επαρχίες της Κύπρου, διανεμήθηκαν δεκάδες τόνοι τροφίμων, για να μπορέσουν χιλιάδες συμπατριώτες μας, που ζουν στο όριο της φτώχειας, να έχουν τα απαραίτητα στο Χριστουγεννιάτικο τους τραπέζι.

Επί τη ευκαιρία, ευχαριστούμε και δημόσια όλους τους ΕΛΑΜίτες και τις ΕΛΑΜίτισες που έφεραν εθελοντικά σε πέρας αυτή την προσπάθεια.

Το Κίνημά μας μένει πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, επιλέγοντας μέσα από πράξεις ανθρωπιάς και όχι κούφιες υποσχέσεις, να βρίσκεται στο πλευρό των αδύνατων και ξεχασμένων οικογενειών που το έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου και κομματικής ταυτότητας, διότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί κομμάτι της ιδεολογίας μας και όχι τέχνασμα για υφαρπαγή ψήφων.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ευλογημένα Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος και στην πατρίδα μας καλή Λευτεριά. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με το κεφάλι ψηλά.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ

    

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

ΠΑΦΟΣ

Ο.Π. ΤΡΟΟΔΟΥΣ