Γκρέμισε ο Οσμάν Ερτούγ ένα μύθο που διακαώς οι εγκάθετοι της νέας τάξης πραγμάτων και το πολιτικό σύστημα, με νύχια και με δόντια προσπαθεί να εντρυφήσει στην συνείδηση των συμπατριωτών μας. Το ότι δηλαδή η Τουρκο”κύπριοι” είναι όμηροι της Τουρκίας και των συμφερόντων της.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ότι δηλαδή, η Τουρκία δεν σκέφτεται τα συμφέροντα των Τουρκο”κυπρίων” παρά μόνο τα δικά της, ο Οσμάν Ερτούγ ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωση του ότι με αυτές τις δηλώσεις η ελληνοκυπριακή πλευρά δείχνει ότι βρίσκεται σε ένα φανταστικό κόσμο, σε μία πλάνη, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι Τουρκοκύπριοι δήθεν δεν θέλουν την Τουρκία.

Ορισμένοι πρέπει να αντιληφθούν ότι το συνεχόμενο καλόπιασμα και «γλείψιμο» των Τουρκο”κυπρίων” δεν οδηγεί πουθενά, αλλιώς θα γελοιοποιούνται από τους συμπατριώτες τους στην κάθε ευκαιρία.

Πάγια θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) την οποία πρέπει να ενστερνιστούν και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελέσει την αρχή για ορθή τοποθέτηση του Κυπριακού, είναι ότι οι Τουρκο”κύπριοι” αποτελούν ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ και εως έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Ας μην παραμυθιάζουν κάποιοι και να πιάνουν για κορόιδα τον Λαό. Οι Τουρκο”κύπριοι” δεν θα πάψουν ποτέ να βλέπουν την Τουρκία ως μάνα πατρίδα, πέραν κάποιων ελαχίστων περιπτώσεων και αυτό είναι καλό κάποιοι να το αντιληφθούν.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)