Ενώ για αρκετούς μήνες ο ΔΗΣΥ δεν παραδεχόταν τον χρηματισμό από την FOCUS, ξαφνικά δια μέσου της πιο επισήμου οδού, δια στόματος του ιδίου του προέδρου του, Αβέρωφ Νεόφυτου, το παραδέχθηκε και μάλιστα εντελώς προκλητικά το θεωρεί μάλιστα και φυσιολογικό.

Διερωτόμαστε τι θα πράξει η πολιτεία αλλά και όλες οι αρμόδιες αρχές, ή μήπως ακόμη ένα σκάνδαλο θα πέσει στα μαλακά;

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτούμε να διερευνηθούν άμεσα οι υποθέσεις παράνομου χρηματισμού και να υπάρξουν οι ανάλογες ποινές. Φτάνει πλέον να βλέπουμε τον απλό λαό για μικροασήμαντα ποσά να καταλήγει στην φυλακή και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώνει ότι ευθύνη φέρουν οι πολίτες για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ενώ σε αντίθετη περίπτωση αυτοί που διασπάθισαν τεράστια κονδύλια να την βγάζουν «καθαρή».

Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη την ανούσια συζήτηση περί αύξησης του εκλογικού ορίου, μέσω της οποίας θέλουν αντιδημοκρατικά να ριζωθούν στις θέσεις τους, με σκοπό να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, που αποτελεί την μοναδική καθαρή φωνή. Ας συζητήσουν τρόπους επιτέλους να πατάξουν την διαφθορά και ας μελετήσουν την πρόταση που απέστειλε εδώ και καιρό το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στη Βουλή των Αντιπροσώπων, για διαγραφή πολιτικών κομμάτων που αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν και εμπλέκονται σε οικονομικά σκάνδαλα, τα ίδια ή τα στελέχη που τα απαρτίζουν.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)