Ειδικοί επιστήμονες (!!!) θα εκπαιδεύσουν τους Καθηγητές Φιλολογίας για τα πολιτειακά συστήματα, πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, απεκάλυψε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής.

Μιλώντας στην εκπομπή του SigmaLive, ο κ. Καδής είπε ότι με το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών οι Φιλόλογοι θα εκπαιδευτούν στον τομέα των πολιτειακών συστημάτων από ειδικούς επιστήμονες, για τους οποίους, ωστόσο, δεν είναι σε θέση να δώσει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.

Ο Υπουργός επιβεβαίωσε, ακόμη, ότι ο όρος της Ομοσπονδίας και των άλλων πολιτειακών συστημάτων θα ενταχθούν στη διδακτέα ύλη κατά τη νέα σχολική χρονιά. Η μορφή με την οποία θα ενταχθεί (δηλ. στο υφιστάμενο εγχειρίδιο ή σε συμπληρωματικό) δεν έχει καθοριστεί μέχρι στιγμής.

Κατέληξε λέγοντας την γνωστή δικαιολογία ότι η πιο πάνω κίνηση γίνεται στα πλαίσια εμπλουτισμού της διδακτέας ύλης.

Με γοργούς ρυθμούς στις εντολές που έχουν λάβει για να πολτοποιήσουν τα μυαλά της νεολαίας, για να μπορέσουν να περάσουν τα ύπουλα σχέδια τους, προς όφελος των διεθνών εξουσιαστών. Τι και αν ο λαός της Κύπρου το 2004 είπε όχι, τι και αν σήμερα υπάρχουν αντιδράσεις, όλα αυτά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Στόχος τους να περάσουν τα σχέδια τους και θα το προσπαθήσουν με κάθε μέσο.

Χρέος κάθε Έλληνα να αντισταθεί με σθένος κατά της προσπάθειας ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Ας μην το αφήσουμε για ακόμα μία φορά να περάσει … Εθνική Αντίσταση ΤΩΡΑ!