Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), στηρίζοντας έμπρακτα τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη λογική της αποτρεπτικής ισχύς, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό με την επωνυμία «Το βλέμμα στραμμένο στη θάλασσα».

Το πρωί της Κυριακής 16/2, συναγωνιστές παρευρέθηκαν στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού, όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη από την Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών και παρουσίαση των πλοίων το Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολούθως, το απόγευμα, αντιπροσωπεία του Κινήματός μας παρευρέθηκε στην αίθουσα «Πάνος Σολομωνίδης», στη προβολή του Ντοκιμαντέρ Ναυτικής Ιστορίας από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής, σχετικά με την ίδρυση του Πολεμικού Ναυτικού στη Κύπρο.

Επιδείξεις σχηματισμών και διελεύσεις ναυτικών σκαφών και πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, πραγματοποιήθηκαν το πρωί στις 16 Φεβρουαρίου 2020, στο θαλάσσιο χώρο του παλιού λιμανιού, στο πλαίσιο εκδήλωσης με τίτλο «Με το Βλέμμα Στραμμένο στη Θάλασσα».