Θα ήθελα στο άρθρο αυτό να πω λίγα λόγια για την γυναίκα, την Ελληνίδα, την Μάνα, την σύζυγο, την αδελφή και τον ρόλο της για την Πατρίδα και το Έθνος, που σήμερα προσπαθούν οι νεοταξίτες και πολυπολιτισμικοί πολιτικάντηδες να πλασάρουν στην Πατρίδα μας.

Εφαρμόζουν πολιτικές ξένων κρατών για να αποδυναμώσουν την γυναίκα, να μην μπορεί να διδάξει και να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά της για το Έθνος, την Πατρίδα, την Θρησκεία. Για τους Ήρωες που έχουν δώσει ότι πολυτιμότερο είχαν την ζωή τους για να υπερασπίσουν τα ιδεώδη τους.

Έχουν καταντήσει με την κρίση και την ξενόφερτη πολυπολιτισμική πολιτική τους να αποξενωθεί από την οικογένεια και να μην αφιερώνει χρόνο για τα παιδιά της. Να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ με πολύ λίγο μισθό και έτσι τα παιδιά να αφήνονται στο έλεος των διαφόρων επιτήδειων που τα οδηγούν στα ναρκωτικά και στο τέλος στην καταστροφή.

Η Ελληνίδα γυναίκα εδώ και αιώνες κατείχε σημαντικό ρόλο στο Έθνος. Η γυναίκα έχει γεννήσει Ήρωες, διδάσκοντας τους να αγαπούν την Πατρίδα τους, το Έθνος τους, την θρησκεία τους και αν χρειαζόταν να έδιναν ακόμα και την ζωή τους για να τα υπερασπιστούν.

Οι ξένοι λαοί έχουν για σαθρά ινδάλματα, τραγουδιστές, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, που επιβάλει η σάπια εκβιομηχανισμένη κοινωνία. Γιατί; Γιατί δεν έχουν Ήρωες όπως έχει το Ελληνικό Έθνος. Γι’ αυτό και μας ζηλεύουν και θέλουν να μας καταστρέψουν με τους προδότες πολιτικάντηδες που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες τους με το αζημίωτο φυσικά, αφού το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα.

Οι γνωστοί πολιτικάντηδες που καπηλεύονται το όνομα και τις θυσίες των Ηρώων όταν κοντεύουν εκλογές για να αρπάζουν την ψήφο του αφελή λαού.

Κάποιοι μας λένε, στις διάφορες συζητήσεις που έχουμε, τι μπορούμε να κάνουμε αφού είμαστε αδύναμοι. Εμείς τους απαντάμε, «ξέρετε πόσα αδύνατα γίνονται δυνατά στην καθημερινή μας ζωή, φτάνει να έχουμε θέληση να αγωνιζόμαστε για αυτά και να δείτε ότι και τα αδύνατα γίνονται δυνατά».

Γι αυτό Έλληνες και Ελληνίδες να βγάλουμε τον ραγιά που έχουμε μέσα μας και να αντισταθούμε στην νέα τάξη πραγμάτων. Διδάξετε στα παιδιά σας να αγαπάνε το Έθνος τους, την Πατρίδα τους, την Θρησκεία τους, τον λαό τους, τα έθιμα τους και να αγωνίζονται για όλα αυτά! Να γίνουν με λίγα λόγια ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Γιώργος Χαραλάμπους

Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου