Νέα σταλινική συμπεριφορά από το ΑΚΕΛ, αυτή τη φορά εκ μέρους της Δημάρχου Λακατάμειας, κ. Φωτούλας Χατζηπαπά, και της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ στον Δήμο. Θύμα για μία ακόμη φορά η δασκάλα Ελένη Σιούφτα, η οποία είχε επιλεχθεί από τον συγγραφέα Αλέξανδρο Ταπάκη, για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμή του.

Όταν λοιπόν η Δήμαρχος έμαθε πως στους ομιλητές συγκαταλέγεται και η κ. Σιούφτα εξεμάνει και προσπάθησε με πιέσεις προς τον συγγραφέα να ακυρώσει την συμμετοχή της. Όταν αυτό δεν έγινε κατορθωτό, έφερε το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητώντας να ακυρωθεί η όλη εκδήλωση για να μην μιλήσει η εκπαιδευτικός!

Τελικά την πρόταση της δημάρχου υποστήριξε η δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ και ευτυχώς απορρίφθηκε από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Λακατάμειας. Η εκδήλωση βέβαια έγινε κανονικά και με αρκετή επιτυχία, το συμβάν όμως αυτό πρέπει να μας προβληματίσει για το θράσος κάποιων…

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο απερίφραστα καταδικάζουμε την σταλινική συμπεριφορά εκ μέρους του ΑΚΕΛ. Ελπίζουμε πως πρακτικές αυτού του τύπου να παραμείνουν στα χρονοντούλαπα της ιστορίας.