Ως Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) χαιρετίζουμε την σημερινή πρωτοβουλία των μαθητών τόσο στο Λύκειο Παραλιμνίου, όσο και στο Λύκειο Κύκκου στην Λευκωσία, να διαδηλώσουν και να φωνάξουν για την Αμμόχωστο. Τις προηγούμενες μέρες έγιναν και άλλες ενέργειες παρόμοιου τύπου και από άλλα σχολεία ανά το Παγκύπριο, όπου οφείλουμε να τους συγχαίρουμε.

Οι περήφανοι μαθητές της πατρίδας μας, έπραξαν το αυτονόητο, δηλώνοντας με τον τρόπο τους την απογοήτευση τους για την διάνοιξη του παραλιακού μετώπου της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά φαίνεται πως σε κάποιους πολιτικούς κύκλους δεν άρεσε που οι νέοι αντιδρούν στα εθνικά ζητήματα και θέλουν να συμβάλουν στα κοινά του τόπου.

Πλέον έχουμε μπροστά μας κάποια δεδομένα και τετελεσμένα που ήρθαν μετά από τις λανθασμένες πολιτικές που ακολούθησαν όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν και συγκυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια. Είναι καιρός να σταματήσουν οι διάφοροι επιτήδειοι να εκμεταλλεύονται λάθη του παρελθόντος, που οι ίδιοι έπραξαν, για να κάνουν πολιτικό παιχνίδι και να διχάζουν την νεολαία της πατρίδας μας. Οι νέοι κουράστηκαν να σας βλέπουν να συνεχίζετε το ίδιο θέατρο του παραλόγου, γι’ αυτό και αντιδρούν.

Γραφείο Τύπου
Μετώπου Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)