Αμέσως μετά τις εκλογές, ώστε να μην προκαλέσουν τη δικαιολογημένη οργή του Λαού, θα προχωρήσει με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών η Κυβέρνηση. Ο Νόμος αυτός θυμίζουμε πως είχε ψηφιστεί τον Ιούλιο του 2018 από ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, ημέρα κατά την οποία ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ. αποκάλυψε ονόματα υπευθύνων για το σκάνδαλο του Συνεργατισμού.

Για το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ο κ. Χρίστου είχε αναφέρει επί λέξη:

“Ένα ακόμη μελανότερο σημείο που περιλαμβάνεται στα νομοσχέδια, είναι η εισαγωγή της διαδικασίας των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών. Δηλαδή, κάποιοι επιδιώκουν να ξεπουλιούνται οι περιουσίες του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο, ώστε να μην γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος και να περιοριστεί στο ελάχιστο η αντίδραση της κοινωνίας.

Με αυτά τα απαράδεκτα μέτρα το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε νέους πρόσφυγες, νέους άνεργους, νέους άστεγους. Οι βουλευτές Δεν είναι οι εισπράκτορες των Τραπεζών, αλλά προστάτες των συμφερόντων του Λαού μας.Το ΕΛΑΜ θα καταψηφίσει το πακέτο των 5 νομοσχεδίων.”

Όπως φαίνεται η δυναμική παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αλλά και απλών πολιτών απέτρεψαν το ξεπούλημα της πρώτης κατοικίας αρκετών συμπατριωτών μας, οι κυβερνώντες μηχανεύονται νέους τρόπους ώστε να προωθήσουν αυτή την αντιλαϊκή πολιτική που πετά στους πέντε δρόμους χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Δυστυχώς όμως κάποιοι φαίνεται πως δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Λαού μας αλλά ξένα συμφέροντα μεγαλοκαρχαριών και για αυτό θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τους ικανοποιήσουν.
Ο Λαός οφείλει να τους τιμωρήσει και να στείλει στις 26 Μαΐου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο στην Ευρωβουλή, όπου εκεί μαζί με όλα τα Πατριωτικά και Εθνικιστικά Κινήματα θα ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά μέτρα των Μνημονίων και των πολιτικών Λιτότητας.