Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνος Παπαγιάννης τοποθετήθηκε σήμερα 4/9/2020 στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων για το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και της εγκληματικότητας, όπου υπογράμμισε πως για να μπει ένα τέλος στο μείζον ζήτημα που ταλανίζει συθέμελα την κοινωνία, απαιτείται πολιτική βούληση.

Ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ αναφέρθηκε στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τις οποίες η κυβέρνηση θα πρέπει να αξιοποιήσει, ούτως ώστε να προχωρήσει στην απέλαση των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στην πατρίδα μας.

Επίσης, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην υποκρισία του σώματος, καθώς το ΕΛΑΜ κατήγγειλε κατ’ επανάληψη περιστατικά εγκληματικότητας από παράνομους μετανάστες, ενώ αναφέρθηκε εκτεταμένα σε περιοχές ανά το Παγκύπριο που έχουν γκετοποιηθεί.

Επιπρόσθετα, ο κ. Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην προκλητική στάση κάποιων ΜΚΟ, όπως η ΚΙΣΑ, που χρησιμοποιώντας πολιτικές πλάτες, εξυπηρετούν τα συμφέροντα των παράνομων μεταναστών, εις βάρος των συμπατριωτών μας.

Το ΕΛΑΜ, όπως τόνισε ο Βουλευτής της Παράταξής μας, από την ίδρυσή του φωνάζει και απαιτεί όπως ληφθούν αποτρεπτικά μέτρα για το μείζον ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, όμως διάφοροι δήθεν φιλελεύθεροι πολιτικοί κύκλοι μας αποκαλούσαν ρατσιστές, αλλά και διάφορα άλλα «κοσμητικά» επίθετα.

Κλείνοντας, ο κ. Παπαγιάννης τόνισε πως το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και της εγκληματικότητας δεν θα λυθεί ούτε με ευχολόγια, ούτε με περιστασιακές λύσεις, όπως αυτή που έχει κατατεθεί από την κυβέρνηση, αλλά με αποφασιστικά και αποτρεπτικά μέτρα, προχωρώντας στην άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών.