Όπως κάθε χρόνο, από το 2008, έτσι και φέτος, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργανώνει διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες με μοναδικό σκοπό, κανένα γιορτινό τραπέζι (ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), να μην μείνει άδειο, και να έχει τουλάχιστον τα απαραίτητα υλικά αγαθά.

Η διανομή τροφίμων διεξάγεται σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Από νωρίς το πρωί ο χώρος δίπλα από τα κεντρικά γραφεία του ΕΛΑΜ στη Λευκωσία, διαμορφώθηκε σε χώρο αγάπης και προσφοράς.

Εκατοντάδες συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας κατέφθασαν για να προμηθευτούν προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως κρέας, αυγά, φρούτα, πατάτες, ζυμαρικά, αλεύρι, ψωμί και πολλά άλλα.

Όπως πάντα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς να κοιτάζει την πολιτική ταυτότητα των συμπολιτών μας, βρίσκεται δίπλα σε ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη, φίλοι και εθελοντές της Παράταξης μας, εργάστηκαν για να συλλέξουν μεθοδικά όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για το γιορτινό τραπέζι και φέτος.

Στον χώρο στήθηκαν και διοργανώθηκαν παράλληλα παιδικά παιγνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, ενώ πολλά παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και με τον Άγιο Βασίλη.

Η οικογένεια του ΕΛΑΜ δηλώνει την ευχαρίστηση και ικανοποίηση της να μπορεί να βοηθά οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.

ΜΑΚΑΡΙ να έρθουν μέρες που ΚΑΜΙΑ οικογένεια και ΚΑΝΕΝΑΣ συνάνθρωπος μας να μην έχει ανάγκη, ειδικά τις Άγιες αυτές μέρες, και να μην χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια, αφού οι εκάστοτε κυβερνώντες, οδήγησαν τον λαό στην φτώχεια και πολλές φορές στην εξαθλίωση.

Χαρούμενα Χριστούγεννα και υγιές, γεμάτο ευτυχία το νέο έτος 2023!

(Η διανομή τροφίμων θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες σε όλες τις πόλεις)