Στα κατάμεστα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στη παρουσία δεκάδων συναγωνιστών από την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, αλλά και του Προέδρου του Κινήματος Χρίστου Χρίστου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιττας.

Αρχικά τον λόγο έλαβε ο Επαρχιακός Αμμοχώστου και Βουλευτής Λίνος Παπαγιάννης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν τα Πολιτικά Γραφεία του ΕΛΑΜ στο Παραλίμνι, τους ευχήθηκε ένα καλό και αγωνιστικό έτος, ενώ τους κάλεσε να σταθούν στο πλευρό του Κινήματος, ούτως ώστε να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για τον λαό και την πατρίδα μας.

Εν συνεχεία, στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου ο οποίος υπογράμμισε ότι το Κίνημά για 12ο συναπτό έτος θα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή του αγώνα, στο πλευρό του λαού. Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αναφέρθηκε και σε κάποια θέματα που άπτονται της πολιτικής επικαιρότητας, τονίζοντας ότι όσοι εκπροσωπούν τις τουρκικές θέσεις έναντι των εθνικών μας συμφερόντων, όσοι στηρίζουν τις τράπεζες έναντι στο κοινωνικό συμφέρον, θα βρουν απέναντί τους το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο.

Εν συνεχεία έγινε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιττας, από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου, με ευχή το 2020 να είναι το έτος που θα απελευθερωθεί η πατρίδα μας.