Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη διανομή τροφίμων από την Ε.Ο. Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στα πλαίσια της Παγκύπριας κοινωνικής προσφοράς του κινήματος σε άπορους συμπατριώτες μας. Με σύνθημα τα «χρήματα του λαού πίσω στο λαό» και πόρους από την κομματική χορηγία, εκατοντάδες οικογένειες της επαρχίας έλαβαν ένα πλούσιο πασχαλινό πακέτο με είδη πρώτης ανάγκης, κοτόπουλο και φθαρτά.

Από νωρίς, τα στελέχη του κινήματος συγκεντρώθηκαν στα Πολιτικά Γραφεία και προετοιμάστηκαν για τη υποδοχή και εύρυθμη εξυπηρέτηση των δυσπραγούντων συμπολιτών μας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έμπρακτα αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό του κάθε συμπολίτη μας, αντιστεκόμενο στη οικονομική εξαθλίωση που επιβάλλει η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Με το πέρας της διανομής τροφίμων, αντιπροσωπεία του Κινήματος μετέβηκε στην παιδιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διένειμαν πασχαλινά αυγά στα παιδιά που αυτές τις Άγιες ημέρες βρίσκονται στο κρεβάτι, αντί με τις οικογένειές τους.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε με πράξεις ότι ο τρόπος ζωής των Εθνικιστών δεν είναι προεκλογικός.