Μόνο ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν οι  δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών σε πρόσφατη ημερίδα με τον .. ευφυή  τίτλο «Οι τοπικές κοινωνίες ανοιχτές στην ένταξη μεταναστών», του Δήμου Λευκωσίας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα ήθελε να θέσει το ερώτημα στον ΥΠΕΣ όσο και στον Δήμαρχο Λευκωσίας, που και πότε αντιλήφθηκαν ότι οι τοπικές κοινωνίες είναι ανοιχτές στην ένταξη των μεταναστών, λαθραίων και μη. Αντιθέτως όπου εγκαταστάθηκαν μετανάστες, οι ντόπιοι κάτοικοι αντέδρασαν και ζήτησαν την απομάκρυνσή τους!

Ρωτήθηκαν αλήθεια οι Έλληνες της Κύπρου που ανέβασαν στην εξουσία με την ψήφο τους τόσο τον ΥΠΕΣ όσο και τον Δήμαρχο Λευκωσίας, αν επιθυμούν να ζουν σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, υποβαθμίζοντας την γειτονιά τους και την ποιότητα ζωής τους; Την ψήφο κύριοι την πήρατε όχι για να εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των αλλοδαπών, αλλά των Ελλήνων της Κύπρου…

Οι θέσεις αυτές των Αρχών αλλοιώνουν την φυλετική σύσταση του Ελληνισμού της Κύπρου ο οποίος ήδη αποτελεί μειονότητα στον ίδιο του τον τόπο, σύμφωνα με συγκεκριμένες έρευνες και με δεδομένη την συνεχώς αυξανόμενη υπογεννητικότητα.

Την  στιγμή που η Ευρώπη δέχεται αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα από … αφομοιωμένους ισλαμιστές, είναι τουλάχιστον αφελής η θέση ότι οι μετανάστες θα ενταχθούν στην κυπριακή κοινωνία. Δυστυχώς, κάποιοι φαίνεται βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εμμένει στις πάγιες θέσεις του και απαιτεί την άμεση απέλαση όλων των παρανόμων αλλοδαπών από την Μεγαλόνησο και την παραμονή μόνο του απαραίτητου εργατικού δυναμικού από κοινοτικούς μετανάστες. Απαιτούμε το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, πηγή ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών στο κράτος μας. Απαιτούμε δε, την οικονομική ενίσχυση των νέων ζευγαριών για να δημιουργήσουν οικογένεια, την δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης των γηγενών κοινωνιών έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και να δημιουργηθεί επιτέλους η Ευρώπη των Εθνών και των τοπικών παραδόσεων και πολιτισμών.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)