Ο Μουσταφά έχει πάθει εμμονή με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αφού στην διακαναλική του συνέντευξη έκανε και πάλι σαφή αναφορά στο Κίνημά μας, την ραγδαία του άνοδο και την ένταξη του στην Βουλή.

Αποτελεί μεγάλη τιμή σε μια πατρίδα που τελεί υπό κατοχή εδώ και 42 χρόνια, κανένα κόμμα όλα αυτά τα χρόνια να μην αποτελούσε πρόβλημα, αλλά ένα νεοσύστατο κόμμα και νεοεισερχόμενο στην βουλή, να αναγκάζει τον ηγέτη της κατοχής να κάνει συνεχείς αναφορές σε αυτό και μάλιστα στην διακαναλική του συνέντευξη.

Οι φόβοι και οι ανησυχίες του, είναι γιατί βλέπει να ανατρέπονται καταστάσεις που συνήθισαν όλα αυτά τα χρόνια με τις ενδοτικές πολιτικές. Σήμερα υπάρχει ένα Κίνημα που είναι έτοιμο να διεκδικήσει τα ιστορικά μας δίκαια, χωρίς διάθεση για οποιεσδήποτε παραχωρήσεις και κυρίως χωρίς διάθεση για οδυνηρούς συμβιβασμούς.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) χαιρόμαστε που θα λυπήσουμε τον Μουσταφά, (που όλως παραδόξως πόζαρε μπροστά από τον μεγαλύτερο σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ, όπως και τα στελέχη του ΑΚΕΛ) αλλά να τον ενημερώσουμε ότι όχι μόνο μπήκαμε στην Βουλή, αλλά καθημερινά αυξανόμαστε ραγδαία.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)