Συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης  20/12 στη Λεμεσό. Σε μια κατάμεστη αίθουσα αναλύθηκαν σε βάθος οι προτάσεις που έχει ήδη καταθέσει το ΕΛΑΜ στην βουλή για διάφορα κοινωνικά ζητήματα.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου, ο οποίος ανέφερε τις διαφορές του ΕΛΑΜ με τους υπόλοιπους υποψηφίους, οι οποίοι αποτελούν όλοι μέρος του παλαιοκομματικού κατεστημένου, τονίζοντας πως εάν οι πολίτες επιθυμούν να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα που τους εξαθλίωσε, τότε η Επιλογή του ΕΛΑΜ αποτελεί μονόδρομος.

Στη συνέχεια, ο Αναπληρωτής Επαρχιακός Λεμεσού Γιώργος Γεωργίου παρουσίασε τον υποψήφιο του ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου, τονίζοντας ότι δεν κατερχόμαστε στις εκλογές για να κάνουμε στείρα αντιπολίτευση, αλλά για να προτείνουμε πραγματικές λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

Ακολούθως, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος ΠτΔ Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ανέλυσε σε βάθος τις προτάσεις του ΕΛΑΜ για όσους εργάζονται σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, τους αυτοεργοδοτούμενους και τους συνταξιούχους, προτάσεις τις οποίες μάλιστα το ΕΛΑΜ έχει καταθέσει στην βουλή, χωρίς καμία ανταπόκριση από τα κόμματα του κατεστημένου.

Ο κ. Χρίστου στην ομιλία του επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλατιά μάζα των πολιτών καθημερινά και τις θέσεις του ΕΛΑΜ σε ζητήματα όπως το κούρεμα των κόκκινων δανείων, την λαθρομετανάστευση, την ενίσχυση των αγροτικών περιοχών, την στήριξη στους γεωργοκτηνοτρόφους, την δικαίωση των κουρεμένων, την παραδειγματική τιμωρία όσων έκλεψαν δημόσια ταμεία με δήμευση της περιουσίας τους και πολλά άλλα θέματα.

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος με τους πολίτες της Λεμεσού, οι οποίοι παρέθεσαν τις απορίες τους, ενώ με το πέρας της συγκέντρωσης  εξέφρασαν ανοιχτά την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Χρίστου Χρίστου, γυρνώντας την πλάτη τους στο πολιτικό κατεστημένο.