Αν και θεωρούμε ότι η εξέταση της «κάρτας οπαδού» έγινε από τους ίδιους τους φιλάθλους, με ξεκάθαρη απάντηση τα άδεια γήπεδα, προς όλους όσους έχουν τυχόν αμφιβολίες, εν τούτοις, μας χαροποιεί το γεγονός ότι προχωρά η αυτεπάγγελτη εξέταση του θέματος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Όμως, επειδή ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από κούφια λόγια και υποσχέσεις, αλλά να προχωρούμε με πράξεις, έχουμε ήδη καταθέσει στην Βουλή των Αντιπροσώπων πρόταση για κατάργηση της «κάρτας οπαδού», μια πρόταση που στηρίζουν τα πλείστα σωματεία και οργανωμένοι οπαδοί.

Ο αθλητισμός και τα σωματεία δεν μπορούν να αντέξουν άλλο τα άδεια γήπεδα. Εμείς, ως Κίνημα, θέλουμε τα γήπεδα να σφύζουν από ζωή. Θέλουμε γήπεδα για όλους και όχι για λίγους.

Ευελπιστούμε όλα τα κόμματα να μην προστατέψουν με την στάση τους τα μεγάλα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το συγκεκριμένο μέτρο, αλλά να στηρίξουν την πρότασή μας, αν δεν θέλουν να σκοτώσουν τον αθλητισμό και τα σωματεία.

*Δηλώσεις στα ΜΜΕ*

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)