Έντονη και δυναμική ήταν η παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το πρωί της Δευτέρας 6/5 στη Λεμεσό, όπου με την καταλυτική του παρουσία εμπόδισε την εκποίηση της πρώτης κατοικίας συμπατριώτη μας.

Από πολύ νωρίς στον χώρο συγκεντρώθηκαν μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, στελέχη του Κινήματος και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Νικολάου και Γεώργιος Σολομωνίδης, στηρίζοντας έμπρακτα την οικογένεια της οποίας η πρώτη κατοικία είχε βγει σε πληστιριασμό.

Παρά το γεγονός ότι με την παρουσία των στελεχών του Κινήματος αποσοβήθηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του συμπολίτη μας, η νέα νομοθεσία που πέρασε από την Βουλή με τις ψήφους του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ, θα δίνει την δύναμη στις τράπεζες να εφαρμόσουν ηλεκτρονικά τους πλειστηριασμούς, γεγονός που διαψεύδει όσους διαλαλούν ότι υπάρχει νομοθεσία που προστατεύει την πρώτη κατοικία.

Ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δυναμικά στο πλευρό του λαού, όπως πράξαμε και κατά το παρελθόν, για να μην καταλήξει κανένα σπίτι στα χέρια οποιουδήποτε τραπεζίτη.