Τα Ηνωμένα Έθνη, δια μέσω του Κόλιν Στιούαρτ, δήλωσαν την πρόθεση τους για ενδυνάμωση των οικονομικών δεσμών, στηρίζοντας την προώθηση διάνοιξης πρόσθετων οδοφραγμάτων και την διεύρυνση του εμπορίου ανάμεσα στα κατεχόμενα και τις ελεύθερες περιοχές, δύο προτάσεις που στην ουσία νομιμοποιούν τα παράνομα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής.

Άμεσα άδραξε την ευκαιρία το ΑΚΕΛ για να πραγματοποιήσει πορεία μαζί με παράνομα κόμματα των κατεχομένων, ζητώντας τη διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων, την διευκόλυνση των διαδικασιών στα σημεία διέλευσης, αλλά και την τουρκικών προδιαγραφών Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Στον αντίποδα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έμεινε ως η μόνη φωνή αντιπολίτευσης απέναντι σε όσους θέλουν να συμβιβαστούμε και να γίνουμε φίλοι με την κατοχή της Πατρίδας μας, απέναντι σε όσους θέλουν να μετατραπούμε σε φερέφωνα των κατακτητών.

Η τελευταία φωνή που ζητά τα αυτονόητα,  να διεκδικήσουμε τα αναφαίρετα δικαιώματα μας, την απελευθέρωση και την επιστροφή στην γη των προγόνων μας, είναι το ΕΛΑΜ.

Γραφείο Τύπου
Εθνιικού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου