Σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού δεκάδες κάτοικοι της Γεράσας έδωσαν το παρών τους στην προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που διεξήχθη την Δευτέρα 25 Απριλίου.

Πρώτος ομιλητής ο υποψήφιος βουλευτής της επαρχίας Λεμεσού Αντρέας Αντρέου (Γεράσας) ο οποίος μίλησε για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει το Ε.ΛΑ.Μ. μπαίνοντας στην βουλή, δίνοντας έμφαση στην νέα γενιά και τον πρωτογενή τομέα. Επίσης τόνισε την αδιαπραγμάτευτη θέση του Ε.ΛΑ.Μ. ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις.

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Παναγίδης ανέδειξε τις θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. για Εθνική επιβίωση στη γη που μας γέννησε. Τόνισε την αντίθεση του Εθνικιστικού κινήματος στο σχέδιο της ομοσπονδίας που θα τουρκοποιήσει την Κύπρο. Παράλληλα είπε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο μπαίνοντας στην βουλή θα απαιτήσει πολιτική κάθαρση και τιμωρία όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα, οδηγώντας τους κλέφτες στην φυλακή.

Τελευταίος ομιλητής ο πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου ο οποίος με μια φλογερή ομιλία τόνισε πως το ΕΛΑΜ δεν θα μείνει αμέτοχο στην διάλυση της Κύπρου. Κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει Ε.ΛΑ.Μ. καθώς με την είσοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στην βουλή θα υπάρξει για πρώτη φορά πραγματική Εθνική Αντίσταση στα κυπριακά πολιτικά δρόμενα.

Η συγκέντρωση στην Γεράσα ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο να δονεί την ατμόσφαιρα, στέλνοντας μήνυμα Νίκης για το Ε.ΛΑ.Μ. στις 22 Μαΐου. 

gerasas 582ed

mixalis 83bad

xristos c32a2

kosmos 2 d94c1

kosmos 1 7cde0

ipoyifioi d321c

Την παρουσία τους στην Γεράσα έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Λεμεσού, αλλά και υποψήφιοι βουλευτές των Επαρχιών Αμμοχώστου, Κερύνειας, Πάφου και Λευκωσίας.