Μεγάλη επιτυχία είχε η Επαρχιακή Συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου που διοργανώθηκε στο Λιοπέτρι. Δεκάδες συμπατριώτες μας έδωσαν το παρών τους και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γνωρίσουν τις θέσεις και τις απόψεις του Κινήματος μας.

Πρώτη στο βήμα ανέβηκε η συναγωνίστρια Νεφέλη Κούρτη, η οποία αναφέρθηκε στο ρόλο της γυναίκας στο Κίνημα και στις κοινωνικές δράσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) απαντώντας στις διάφορες κατηγορίες που μας προσάπτουν οι εχθροί μας.

ADM 2698 1e9a0

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Γεάδης Γεάδη, ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις μας για το Κυπριακό. Εξήγησε τους λόγους που απορρίπτουμε τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία στη πράξη και όχι μόνο στα λόγια και ανέφερε το πως μπορούμε σαν Κύπρος να λύσουμε το ζήτημα αυτό.

ADM 2702 7244a

Ο Υπεύθυνος της Επαρχίας Αμμοχώστου, Λίνος Παπαγιάννης αναφέρθηκε αμέσως μετά στις θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για την Οικονομία αλλά και για τα ζητήματα που απασχολούν την επαρχία στο ζήτημα αυτό. Ξεκαθάρισε πως το Κίνημα μας είναι ξεκάθαρα ενάντια σε οποιαδήποτε μνημονιακή λύση και προτείνει την ανάπτυξη της πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγής ως λύση για το μείζον αυτό ζήτημα.

ADM 2715 7723c

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους οι Εθνικιστές πρέπει να βρεθούν στην επόμενη Βουλή και γιατί οι συμπατριώτες μας θα πρέπει να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις του Κίνημα μας. Όπως τόνισε η πατρίδα μας βρίσκεται στο απροχώρητο και χρειάζεται μια καινούργια, καθαρή φωνή που θα έχει το σθένος και την πυγμή να αντισταθεί στον ορυμαγδό των πολιτικών κομμάτων.

ADM 2730 67126

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους με τα στελέχη μας να απαντούν στις ερωτήσεις τους. Οι κάτοικοι της Επαρχίας Αμμοχώστου επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις του Κινήματος μας, ιδιαίτερα στο θέμα της αγροτικής οικονομίας αντιλαμβανόμενοι πως είμαστε οι μόνοι που βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Όλοι επέδειξαν τη σιγουριά τους για την παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην επόμενη Βουλή και την βεβαιότητα τους πως έρχεται το τέλος του πολιτικού κατεστημένου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

ADM 2706 59143

ADM 2713 7e471

ADM 2721 bfc3e

ADM 2737 4a529