Οι αποκαλύψεις του Νίκου Νουρή, ότι τους τελευταίους 12 μήνες, 1100 διαμένοντες στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα έχουν εντοπιστεί θετικοί στον ιό του “AIDS”, και άλλοι οκτακόσιοι διαγνώστηκαν με φυματίωση, μπορεί να προκάλεσαν πανικό, όμως δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται.

Να θυμίσουμε ότι οι ίδιες αποκαλύψεις έγιναν και στο παρελθόν, τόσο στην Επιτροπή Υγείας, μετά από σχετική ερώτηση του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου, όσο και στην Επιτροπή Δημογραφικού που προεδρεύει το ΕΛΑΜ, μετά από σχετική ερώτηση του Βουλευτή Αμμοχώστου, Λίνου Παπαγιάννη.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που κάποτε όλοι αποκαλούσαν «ακραίο» και «παράλογο», σήμερα δικαιώνεται.

Εδώ και χρόνια τονίζαμε την «ανησυχία μας αναφορικά με τους παράνομους μετανάστες, αφού καμία αρχή δεν γνωρίζει ακριβή αριθμό, ούτε τόπο διαμονής, καθιστώντας τους ως μια τεράστια υγειονομική βόμβα στα θεμέλια του κράτους, της κοινωνίας και του συστήματος υγείας, με ασθένειες που έχουν εξαλειφθεί!»

Οι εκάστοτε Κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα φέρουν ακεραία την ευθύνη, καθώς με τις πολιτικές τους και την ανοχή τους, επέτρεψαν να φτάσει η Κύπρος στην σημερινή κατάντια.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Παρουσιάζουμε σχετικό ρεπορτάζ από την Επιτροπή Δημογραφικού του οποίου Προεδρεύει το ΕΛΑΜ, από τις 28 Ιουνίου 2022