Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε με εκπροσώπους των υπόλοιπων επιτελείων στο πάνελ του ΡΙΚ, με το πέρας της διακαναλικής συνέντευξης την περασμένη Δευτέρα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κ. Λιλλήκα, βλέποντας την υποψηφιότητα της Συμμαχίας Πολιτών να καταρρέει, τόλμησε να επιτεθεί λεκτικά κατά του Εθνικού Λαϊκου Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση του Εκπροσώπου Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αφήνοντας τον κ. Ζένιο άναυδο, χωρίς να μπορεί να απαντήσει.

Καλύτερα όσοι πιάνουν στο στόμα τους το ΕΛΑΜ, να σκέφτονται 2-3 φορές τι θα πούνε.

Αναφερόμενος στις έντονες διαφορές του ΕΛΑΜ με τους υπόλοιπους υποψηφίους, δήλωσε ότι όσες θέσεις αναφέρουμε προεκλογικά, τις έχουμε ήδη κάνει πράξη εντός της βουλής με προτάσεις νόμου. Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η μοναδική ξεκάθαρα Αντιομοσπονδιακή φωνή στην Κύπρο.

Απαντώντας στην λασπολογία από το επιτελείο Γ Λιλλήκα, ο κ. Γεάδη τόνισε ότι το ΕΛΑΜ δεν έχει μετακινηθεί από τις αρχές και τις αξίες του, σε αντίθεση με τον κ. Λιλλήκα ο οποίος από την Λυών της Γαλίας όπου υπήρξη φοιτητής μέχρι σήμερα έχει αλλάξει αμέτρητες φορές πολιτική στέγη και απόψεις.