Ο Κώστας Κόρτας, ο άνθρωπος που ως τέως Δήμαρχος Αγλαντζιάς κατάφερε να πάρει τον συγκεκριμένο δήμο δεκαετίες πίσω, είναι πρόκληση να κατηγορεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για την παρουσία του σε εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στον συγκεκριμένο Δήμο.

Τώρα, ως νυν υποψήφιος Δήμαρχος για την Αγλαντζιά, παρευρέθηκε και ο ίδιος στην συγκεκριμένη εκδήλωση για να στηρίξει τα ΔΙΚΑΙΑ αιτήματα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής. Ο κ. Κόρτας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/07/20, δεν είχε πρόβλημα να συνυπάρξει στον χώρο της εκδήλωσης με τον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ούτε να χαιρετίσει και τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματός μας.

Όπως δεν είχε πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες να γυρίζει και να ζητά την ψήφο από Αγλαντζιώτες, μέλη και ψηφοφόρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Ξαφνικά όμως σήμερα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/07/20, επειδή το ΑΚΕΛ του «τράβηξε το αυτί» μετατραπήκαμε σε μια νύκτα «φασίστες», «ακροδεξιοί» και «μισάνθρωποι», γεγονός που αποδεικνύει την σοβαρότητα του.  

Το μήνυμα προς τον κ. Κόρτα είναι ξεκάθαρο, ας αφήσει στην άκρη τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ας ασχοληθεί επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου, ένα εκ των οποίων είναι η δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στο Πλατύ Αγλαντζιάς, που στο τέλος της ημέρας θα υποβαθμίσει την περιοχή και καλλιεργεί το αίσθημα της ανασφάλειας ανάμεσα στους συνδημότες του.

Δεν είδαμε όμως τον κ. Κόρτα να έχει πρόβλημα και με τους ΑΚΕΛικούς υποστηρικτές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν αντιπορεία, κινούμενοι απειλητικά, με ρατσιστικό και φασιστικό τρόπο ενάντια στα γυναικόπαιδα και τους ηλικιωμένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ή μήπως επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές ατόμων που έταζαν «ξύλο» στους κατοίκους.

Δυστυχώς με τέτοιες διατυπωμένες αντιλήψεις, δεν μας μένει άλλη επιλογή ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από το να καλέσουμε τους δημότες Αγλαντζιάς να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ τον συγκεκριμένο υποψήφιο, που χωρίζει με σταλινικές μεθόδους τους συνδημότες του, θεωρώντας πως μόνο όσοι τον ψηφίζουν δικαιούνται να μιλούν.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)