Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης μας Γεάδης Γεάδη με θέμα το Μεταναστευτικό.

Μία είναι η λύση επανέλαβε ο Γεάδης Γεάδη: Μαζικές απελάσεις, τερματισμός μεταναστευτικών ροών και να μην δεχθούμε άλλους. Η Ευρωπαϊκή ένωση, είπε, πρέπει να θυμίσουμε ότι όρισε στο 1% τον αριθμό μεταναστών. Στην Κύπρο, κατέληξε, ξεπεράσαμε το 6%…

Έχουμε καταστήσει την Κύπρο ελκυστικό προορισμό για όλους αυτούς, ειδικά με τα επιδόματα και τις επιταγές που μοιράζονται στους παράνομους μετανάστες. Είναι εκατοντάδες τα εκατομμύρια ευρώ που δίδονται, την ίδια ώρα που συμπατριώτες μας περιμένουν τα δικά τους επιδόματα και πενιχρές συντάξεις και ζουν, πολύ μεγάλος αριθμός, στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ναι, η κατασκευή ειδικού φράκτη, θα αποτελούσε αποτρεπτικά, υποστήριξε μεταξύ άλλων, άλλωστε έχουμε υποχρέωση, κατά μήκος της γραμμής αντιπαράταξης, να κατασκευάσουμε οχυρωματικά έργα, οτιδήποτε θα φυλάει και θα προστατεύει την κυπριακή δημοκρατία, όχι μόνο από τα κατοχικά στρατεύματα αλλά και από τις ροές των παράνομων μεταναστών που αποτελούν απειλή.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις