Όπως κάθε Τετάρτη έτσι και χτες 20 Ιανουαρίου τα Πολιτικά Γραφεία της Επαρχιακής Οργάνωσης Λεμεσού ήταν κατάμεστα, με τον χώρο να αποδεικνύεται πολύ μικρός μιας και καθημερινά το ενδιαφέρον του κόσμου για να ακούσει τη φωνή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου αυξάνεται ραγδαία.

Αρχικά τον λόγο πήρε το στέλεχος της Επαρχιακής Λεμεσού, Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε όσους στήριξαν την ετήσια χοροεσπερίδα του κινήματος που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο.

Ακολούθως ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Λεμεσού, Πέτρος Αυγουστή έκανε μια ιστορική αναδρομή στη ζωή και το πλούσιο Εθνικό έργο του Γεωργίου Γρίβα Διγενή, τον οποίο όπως είπε τιμούμε για τον αγώνα του από την μέρα που γεννήθηκε μέχρι να πεθάνει αμετανόητος αγωνιστής και υπηρέτης του Ελληνισμού. Ο συναγωνιστής τόνισε πως αποτελεί ύβρη στην μνήμη του Αρχηγού της ΕΟΚΑ να παρευρίσκονται κυβερνητικοί και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι στο Εθνικό μνημόσυνό του την στιγμή που καθημερινά συμβιβάζονται και ξεπουλούν την Κύπρο στον κατακτητή. Κλείνοντας τόνισε πως αποτελεί χρέος κάθε Έλληνα Εθνικιστή να δώσει δυναμικό παρών στο μνημόσυνο του Γρίβα την Κυριακή, αποδεικνύοντας πως υπάρχουν Έλληνες που ακόμη αντιστέκονται στην Κύπρο του 2016.

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην επικαιρότητα, καταδικάζοντας με τον πιο έντονο και εμφατικό τρόπο τις δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών Κασουλίδη, ο οποίος εν ολίγοις δήλωσε πως το «βόρειο τμήμα της Κύπρου ανήκει στους τούρκους». Παράλληλα αναφέρθηκε στην αίσχιστη πρόθεση του Ανανστασιάδη να θεσπίσει την τουρκική γλώσσα ως μια από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ. Κλείνοντας, είπε πως για να ανατραπούν τα σχέδια των τουρκοπροσκυνημένων πολιτικών θα πρέπει να μπει το Ε.ΛΑ.Μ. στη Βουλή για να βιώσουν μέσα στο άντρο της ακολασίας την πραγματική Εθνική αντίσταση και να ακουστεί η φωνή της αλήθειας.

petros-giorgos 124ad

stelios-giorgos 7e6bc

kosmos 2377c

 

Ε.Ο. Λεμεσού

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)