Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Εργασίας της βουλής, ο βουλευτής της Παράταξης μας Λίνος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στις δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας, οι οποίοι αναμένουν ακόμα το ανεργιακό τους επίδομα.

«Δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις από την αρμόδια Υπουργό Εργασίας, η οποία» όπως είπε, «επιλαμβάνεται το θέματος, αλλά η καθυστέρηση στην καταβολή του ανεργιακού τους επιδόματος έρχεται να προσθέσει περισσότερα προβλήματα απ’ όσα οι πολίτες έχουν ήδη επωμισθεί».     

Αφορά πολλά επαγγέλματα, συμπλήρωσε ο κ. Παπαγιάννης, αλλά η πιο επιβαρυμένη είναι η ξενοδοχειακή βιομηχανία. «Δεν επέλεξαν την ανεργία οι εργαζόμενοι» τόνισε ο βουλευτής μας, «όπως δεν ήταν δική τους επιλογή, όσων εργάζονται στα θαλάσσια σπορ, να απασχολούνται μόνο για τέσσερεις μήνες. Το να μην δικαιούνται αυτοί οι άνθρωποι ανεργιακό επίδομα, είναι απαράδεκτο!».

Η κυβέρνηση, κατέληξε, έχει υποχρέωση να επισπεύσει τις διαδικασίες και να μην αδικήσει ΚΑΝΕΝΑΝ πολίτη, εξετάζοντας ΟΛΕΣ τις ομάδες εργαζομένων που είναι άνεργοι και δικαιούνται ή αναμένουν ακόμα ανεργιακό επίδομα.