Τιμώντας την σημερινή μέρα, την 1η του Μάη, τιμούμε τις θυσίες και τους αγώνες όλων εκείνων που έδωσαν μάχη για να διαφυλάξουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Δυστυχώς είμαστε όλοι μάρτυρες ότι οι εργατικές κατακτήσεις όπως αυτή του οκτάωρου, των καλύτερων μισθών και της αργίας της Κυριακής, καταπατούνται και παραβιάζονται στις μέρες μας.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζουμε την αναγκαιότητα να ληφθούν μέτρα που θα στηρίξουν τις επιχειρήσεις, αλλά και τους εργαζόμενους, διαφυλάσσοντας την οικονομία της Πατρίδας μας. Γι αυτό επιβάλλεται να εισακουστούν οι προτάσεις της Παράταξής μας, για θέσπιση κατώτατου μισθού για όλα τα επαγγέλματα, καθορισμό κατώτατης σύνταξης και δημιουργία κράτους προνοίας που θα παρέχει ασπίδα προστασίας στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας.

Για το ΕΛΑΜ η εργασία είναι η κινητήριος δύναμη του Έθνους μας. Αγωνιζόμαστε για αυτάρκεια στα βασικά αγαθά, την προώθηση ντόπιων προϊόντων από Κύπριους παραγωγούς, αλλά και την καταπολέμηση της ανεργίας, με μισθούς που να ανταποκρίνοται στις σημερινές οικονομικές ανάγκες.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)