Τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο ετήσιο μνημόσυνο των δύο ηρωομαρτύρων, Ισαάκ και Σολωμού, είναι αντανάκλαση της οργής του λαού για τα όσα τεκταίνονται στο Κυπριακό και της απέχθειας της κοινωνίας απέναντι στους επαγγελματίες πολιτικάντηδες που στην προσπάθεια τους να εκμεταλλευτούν τα Εθνικά μνημόσυνα, αμαυρώνουν τις θυσίες των ηρώων με την παρουσία τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι προκλήσεις εκ μέρους της Κυβέρνησης ξεκίνησαν από το πρωί με αλλαγή ομιλητή, για να ορίσουν αυτόν που τους βολεύει, με μοναδικό στόχο να περάσουν την δική τους γραμμή, αυτήν της ομοσπονδίας, πράγμα που δεν ανέχθηκαν οι παρευρισκόμενοι.

Στην προσπάθεια όμως να μετριάσουν τις αντιδράσεις, οι επαγγελματίες προπαγανδιστές, προσπαθούν να φορτώσουν όσα συμβαίνουν στην μοναδική ατόφια φωνή αντίστασης, στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το οποίο, να αναφέρουμε, κατέθεσε στεφάνι κάτω από τα έντονα χειροκροτήματα του κόσμου, ενώ οι υπόλοιποι αποδοκιμάστηκαν.

Με την αντίδραση αυτή, αποδεικνύουν περίτρανα την τεράστια δυναμική που έχει αναπτύξει το Κίνημα μας, εν όψει των επερχόμενων Βουλευτικών εκλογών, ενώ είναι πασιφανές ότι αποτελούμε το μοναδικό εμπόδιο στα υποχθόνια σχέδια τους για το Κυπριακό.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)