Υπόγειες παρεμβάσεις δέχεται η Βουλή των Αντιπροσώπων από υπηρεσιακούς, μαζί με το κομμουνιστικό κόμμα (ΑΚΕΛ), για να παρεμποδίσει το έργο της Επιτροπής Δημογραφικού, της οποίας προεδρεύει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Είναι πασιφανές ότι οι αποκαλύψεις που γίνονται στην συγκεκριμένη επιτροπή έχουν ενοχλήσει και θορυβήσει το σύστημα, αφού αποτελεί πλέον το ελεύθερο βήμα των πολιτών για να μεταφέρουν τα προβλήματα των περιοχών που έχουν γκετοποιηθεί από λαθρομετανάστες.

Ο πανικός που έχει προκληθεί είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για την εξαίρετη δουλειά που πραγματοποιεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), που παρά τον πόλεμο και την λάσπη που έχει δεχθεί, με σθένος και αποφασιστικότητα έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

Την ορθότητα του έργου που επιτελείται στην Επιτροπή έχουν εξάρει άλλωστε με δημόσιες δηλώσεις τους και βουλευτές άλλων κομμάτων που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις.

Στέλνουμε σαφέστατο μήνυμα σε όσους ονειρεύονται να είμαστε η τελευταία γενιά Ελλήνων στην Κύπρο, ότι θα μας έχουν απέναντι τους στο δημογραφικό έγκλημα που συντελείτε, με την συνενοχή τους, στην Πατρίδα μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)