Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) όπως προ πολλού ανακοίνωσε κατέρχεται με πλήρες ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, δίνοντας στους συμπατριώτες μας το δικαίωμα να τιμωρήσουν το κλεπτοκρατικό σύστημα που διέλυσε όλα αυτά τα χρόνια την πατρίδα μας, οικονομικά. Να τιμωρήσουν όλους αυτούς που επιβουλεύονται το μέλλον των επομένων γενεών με μια λύση καταστροφική που θα μετατρέψει την Κύπρο υποχείριο των τούρκικων συμφερόντων.

Αν έχεις τιμή και αξιοπρέπεια, στήριξε το Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο. Στήριξε ανθρώπους που μέσα σε ένα κυκεώνα λάσπης και λυσσαλέου πολέμου όρθωσαν το ανάστημα τους ενάντια στο σάπιο σύστημα.

Οι έξι υποψήφιοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατά αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

 

Μάριος Βασιλείου

vasiliouLOGO 49b37

Γεννήθηκε στις 14/10/1967, κατάγεται από την Αμμόχωστο. Ο πατέρας του από Αμμόχωστο και η μητέρα του από Θεσσαλονίκη. Μετά την εισβολή αναγκάστηκε να μετοικήσει στην Λάρνακα. Σήμερα κατοικεί και εργάζεται στη Πάφο.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας. Μετά την στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές στο Λονδίνο στη Διεύθυνση Ξενοδοχείων στοThamesValleyUniversity(Ealing) όπου αποφοίτησε το 1991. Μετά την επιστροφή του παντρεύτηκε και απέκτησε ένα γιο.

Σήμερα είναι διευθυντής Ξενοδοχείου στην Πάφο, ενώ παράλληλα είναι και μέλος της επαρχιακής επιτροπής ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ Πάφου.

Συμμετέχει ως μέλος Ποδοσφαιρικού Συλλόγου πρώτης κατηγορίας. Είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Ε.ΛΑ.Μ και στέλεχος της Επαρχιακής Κεντρικής Οργάνωσης Πάφου.

 

Γεάδης Γεάδη

geadisLOGO a35a4

Γεννήθηκε στις 1/9/1984 στην Λευκωσία από γονείς πρόσφυγες. Ο πατέρας καταγόταν από την κατεχόμενη Λευκωσία και η μητέρα του κατάγεται από τη κατεχόμενη Σκυλλούρα. Ο πατέρας του επίσης συμμετείχε κατά τον απελευθερωτικό αγώνα του 55 – 59. Κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στο μηχανικό. Είναι πτυχιούχος προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Επίσης κατέχει δίπλωμα με κεντρικό θέμα το φυσικό αέριο και συγκεκριμένα την ενεργειακή ασφάλεια και ενεργειακή πολιτική.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ενώ κατά το παρελθόν συμμετείχε επαγγελματικά σε γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Εργάστηκε ως τεχνικός και συντηρητής Ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως επίσης και στο ταχυδρομείο. Εδώ και αρκετό καιρό εργάζεται σε τουριστικό γραφείο ως σχεδιαστής και διαχειριστής ιστοσελίδων όπως επίσης και στην υποστήριξη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της εν λόγω εταιρίας.

Από μικρή ηλικία συμμετείχε σε Εθνικά συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες, ενώ οι Εθνικές του ανησυχίες δεν του επέτρεψαν ποτέ να εγγραφεί σε οποιαδήποτε κομματική παράταξη. Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Ε.ΛΑ.Μ. εντάσσεται ενεργά ενώ σήμερα ανήκει στο πολιτικό συμβούλιο, παράλληλα είναι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος μας.

 

Δέσποινα Αντρέου Κασάπη

despoinaLOGO 5c475

Γεννήθηκε στις 10/2/1964 στην Λάρνακα και σήμερα κατοικεί και εργάζεται στην Λάρνακα.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Μακάριου Γ΄ στην Λάρνακα, ακολούθως σπούδασε Τεχνική Πωλήσεων στο Intercollege και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για πολλά χρόνια σε τμήμα πωλήσεων. Είναι παντρεμένη με 4 παιδία.

Ήταν εθελόντρια στο τμήμα θαλασσαιμίας στο Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ συμμετέχει ενεργά εδώ και αρκετά χρόνια στον Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κινήματος μας στην επαρχία Λάρνακας.

 

Παναγιώτης Κλεοβούλου

kleovoulouLOGO b8e86

Γεννήθηκε το 1960 στην κοινότητα Σίμου της Πάφου. Ο πατέρας και η μητέρα του είναι από την Πάφο. Είναι παντρεμένος, πατέρας μίας κόρης, ηλικίας 24 ετών.

Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά ως ανθυπολοχαγός και εξακολουθεί να υπηρετεί ως εθελοντής εθνοφύλακας με το βαθμό του λοχαγού και με καθήκοντα διοικητή λόχου.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου από το 1987, στη Λεμεσό.

Από το 1996 λόγω Εθνικών ανησυχιών για το μέλλον της πατρίδας του, συμμετέχει ενεργά σε Εθνικά συλλαλητήρια. Είναι μέλος της Επαρχιακής Κεντρικής Οργάνωσης Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

 

Χαράλαμπος Μεσαρίτης

pampinosLOGO 31c09

Γεννήθηκε στις 3/9/1965 στην Λεμεσό και σήμερα κατοικεί και εργάζεται στην Λεμεσό.

Αποφοίτησε από το 5ο Γυμνάσιο Λεμεσού και με το πέρας της στρατιωτικής του θητείας στην Εθνική Φρουρά στο μηχανικό, ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές στην Αμερική όπου και αποφοίτησε επιτυχώς από το NewYorkUniversity στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Με την επιστροφή του στην Κύπρο ασκεί το επάγγελμα του. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών γιων.

Τα προβλήματα των καιρών τον έκαναν να ενταχθεί ενεργά στο κίνημα μας, ενώ μέσα από τον συνεχή του αγώνα εντάχθηκε στο πολιτικό συμβούλιο του Ε.ΛΑ.Μ. και ταυτόχρονα είναι και ο Επαρχιακός Υπεύθυνος  της Τοπικής Οργάνωσης Λεμεσού.

 

Μιχαλάκης Μιχαήλ

michalakisLOGO b0b98

Γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1983 στην επαρχία της Πάφου. Ο πατέρας του Παναγιώτης και η μητέρα του Αντρούλα από Λετύμπου. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού.

Υπηρέτησε στις Εδικές Δυνάμεις Καταδρομών με τον βαθμό του υπαξιωματικού.

Σπούδασε στο ΤΕΙ Χαλκίδος, νομού Ευβοίας στην Ελλάδα από το 2004 έως το 2008 στην σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

 Από το 2008 έως και σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, PAPHIA APHRODITE TAXI COMPANY LTD, που δραστηριοποιείτε στον κλάδο του τουρισμό με δημόσια μέσα μεταφοράς.

Κατά το παρελθόν υπήρξε μέλος στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων (Πάφου) και στον Σύνδεσμο Αστικών Ταξί (Πάφου) και παραμένει μέχρι και σήμερα ένας ενεργός πολίτης.

Ανήκει στο πολιτικό συμβούλιο του Ε.ΛΑ.Μ. από το 2009. Κατήλθε με το κίνημα μας ως υποψήφιος Βουλευτής στην επαρχία Πάφου το 2011.