Ελλείψει συγκεκριμένων, αλλά και αορίστων επιχειρημάτων τα επιτελεία των δήθεν μεγάλων κομμάτων φαίνεται ότι βαδίζουν και παραμιλούν όχι μόνο για την άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αλλά γιατί η κοινή γνώμη τους κατάλαβε.

Παραμιλούν και παραπατούν γιατί ένα μικρό κίνημα έχει κατορθώσει να τους ξεμπροστιάσει, αλλά και να καταθέσει όλες εκείνες τις εισηγήσεις που όχι μόνο είναι εφικτές και υλοποιήσιμες, αλλά και που είναι υπέρ του λαού και κατά της κομματοκρατίας.

Παρά τα κτυπήματα κάτω από την μέση κυρίως και μέσω των social media, το ΕΛΑΜ καταγράφει με την υποψηφιότητα του προέδρου του κινήματος, Χρίστου Χρίστου, ανοδική πορεία, ενώ έχει αποδειχτεί ότι οι θέσεις που κατέθεσε ενώπιον του κυπριακού ελληνισμού είναι τέτοιες που δίδουν το αίσθημα του δικαίου σε κάθε πολίτη.

Τα λάθη όσων μας κυβέρνησαν ήταν τόσα που όταν μαζεύτηκαν δημιούργησαν αυτή την τραγική δεκαετία για την οικονομία της Κύπρου. Κατακερμάτισαν τα όνειρα των νέων και πετσόκοψαν τις ελπίδες των συνταξιούχων. Όσοι ήθελαν να φτιάξουν την δική τους οικογένεια το σκέφτονταν διπλά και τριπλά, αφού η Κύπρος τα τελευταία δέκα χρόνια ταλαιπώρησε τους πολίτες της.

Με πολιτικές υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Με τις βοήθειες στους Τουρκοκύπριους. Με τα ανοικτά οδοφράγματα ο Ελληνισμός της Κύπρου αντιλήφθηκε ότι αυτή η πολιτική ηγεσία των τριών δήθεν μεγάλων πολιτικών κομμάτων όχι μόνο δεν απέδιδε, αλλά δημιουργούσε χρόνο με τον χρόνο ακόμη χειρότερες συνθήκες.

Οι νέοι της Κύπρου μπορούν να ονειρεύονται. Οι συνταξιούχοι μπορούν να ελπίζουν και όσοι θέλουν να φτιάξουν την δική τους οικογένεια έχουν λύσεις διότι το ΕΛΑΜ σκέφτεται πρώτα τον λαό, πρώτα τον άνθρωπο.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ