Έρευνα της Αστυνομίας έγινε σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, Πλάτρες, σε σχέση με πληροφορίες για ύπαρξη φανατικών ισλαμιστών που επιχειρούσαν να προσηλυτίσουν ομοεθνείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αριθμός τζιχαντιστών φαίνεται να βρήκε καταφύγιο στις Πλάτρες. Οι πληροφορίες που έφτασαν αναφέρονταν σε τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο ετοιμαζόταν σε εκκλησίες της Λεμεσού και όχι μόνο. Άλλες πληροφορίες ξένων υπηρεσιών αναφέρονταν και σε προσηλυτισμό ατόμων τα οποία θα λάμβαναν μέρος σε τρομοκρατικά χτυπήματα. 

Δυστυχώς όμως παρ’ όλα τα κρούσματα και τα όσα τεκταίνονται στην πατρίδα μας, φαίνεται δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Η μεταναστευτική πολιτική ανύπαρκτη και η μοναδική πολιτική δύναμη που απαιτεί να παρθούν άμεσα μέτρα κατά της μετανάστευσης, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) χαρακτηρίζεται ως ακραία.

Στον βωμό των συμφερόντων, των παχυλών ευρωπαϊκών κονδυλίων και του «καλού» ονόματος, θυσιάζεται η ασφάλεια της πατρίδας μας και των πολιτών και δυστυχώς όσοι δεν αντιλαμβάνονται από τα μαθήματα, είναι καταδικασμένοι να τα ζήσουν.

Φαίνεται τα δύο χτυπήματα, σε Παρίσι και Κοπεγχάγη, δεν ήταν αρκετά να αφυπνίσουν τους κυβερνώντες μας, που πίσω από τον μανδύα του κίβδηλου αντιρατσισμού, κρύβουν την ανικανότητα και την ατολμία τους να πάρουν μέτρα.