Διανομή τροφίμων προς τους άπορους συμπατριώτες μας έγινε την περασμένη Τετάρτη 16/04/14 και στην Πάφο από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προς ενίσχυση των δυσπραγούντων και σκληρά δοκιμαζόμενων οικογενειών.

Τα συσσίτια αλληλεγγύης τα οποία έχουν πλέον καθιερωθεί, αφού η οικονομικές αντιξοότητες ολοένα και αυξάνονται, στέλνοντας την μια οικογένεια μετά την άλλη στο χείλος της καταστροφής. Πάνω από 100 οικογένειες προσέτρεξαν για να πάρουν τα αναγκαία τρόφιμα για τις γιορτές του Πάσχα στην διανομή μας που ξεκίνησε στις δέκα το πρωί.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τηρώντας για πολλοστή φορά τα όσα υποσχέθηκε σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα που μένουν στα λόγια και στις προεκλογικές φανφάρες, υπόσχεται ακόμα περισσότερες διανομές τροφίμων όσο στην Κύπρο συνεχίζεται η κακουχία στην οποία μας οδήγησαν οι πολιτικές αδεξιότητες των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Πέρα από την μαύρη προπαγάνδα που ασκείται ενάντια στο κίνημα μας, χωρίς το δικαίωμα του αντιλόγου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποδεικνύει πιο πραγματικά είναι. Ο αγώνας για στήριξη όσων περισσότερων συμπατριωτών μας συνεχίζεται αμείωτος μέχρι επιτέλους να απαλλαγούμε από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και το σκοταδισμό τον οποίο μας επέβαλαν να ζούμε και να ανατείλει μια άλλη εποχή, καλύτερη, για την πατρίδα μας.

 

1 1e5c3

2 0d62d 8116c

3 96ecf 5d071

4 4958d 27e7f

5 f5b19 bdb95

6 33d4c d0559