Επιθεώρηση με πλοίο στον υποθαλάσσιο αγωγό μεταφοράς νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα διοργανώνει για αύριο Τρίτη 23/06/2015 το “υπουργείο” περιβάλλοντος και φυσικών πόρων.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η εκδρομή με το πλοίο, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός – όπως σημειώνεται – θα αρχίσει από την Κερύνεια στις 9 το πρωί.

Στο πλοίο, προστίθεται, θα βρίσκονται αρμόδιοι της “κυβέρνησης” αλλά και του Τμήματος Υδάτων της Τουρκίας που ηγείται του όλου έργου για να δώσουν πληροφορίες στους εκπροσώπους του Τύπου που θα δουν απο κοντά το πως συνδέονται οι αγωγοί που θα μεταφέρουν το νερό.

Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία που έχει δοθεί για την άφιξη του νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα είναι η 20η Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, στην αντίπερα όχθη ο κοινοτάρχης μας Νίκος Ανανστασιάδης διαμηνύει πως “σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε στον κυπριακό λαό ότι επιτέλους καταλήξαμε σε μια λύση”!!!

Εμπαίζοντας τον λαό οι ανάξιοι κυβερνώντες μας προσπαθούν να δημιουργήσουν ανύπαρκτες σχέσεις καλής γειτονίας με την αδηφάγα Τουρκία, η οποία ακονίζει τα δόντια της ξεκαθαρίζοντας με κάθε τρόπο, ακόμα και στον πιο αδαή, πως οι “αδελφικές σχέσεις” που κάποιοι επιθυμούν να μας ταίσουν … δεν μπορούν να υπάρξουν!