Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει την στάση της Συμμαχίας Πολιτών και πιο συγκεκριμένα του προέδρου της Γιώργου Λιλλήκα, για την μη πρόσκληση του Κινήματός μας στην σημερινή άτυπη συνεδρία πολιτικών αρχηγών.

Κάποιοι εντελώς αντιδημοκρατικά, μη σεβόμενοι την λαϊκή ετυμηγορία και τις 13.041 Ελλήνων Κυπρίων που ψήφισαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), προχώρησαν στην προαναφερόμενη κίνηση που σίγουρα δεν τιμά κανένα και ούτε καν την ίδια την δημοκρατία την οποία πρέπει να υπερασπιστούμε.

Κατανοούμε όμως ότι στο τραπέζι των συνδιαλλαγών μεταξύ των κομμάτων του συστήματος δεν έχει θέση ένα καθαρό Κίνημα, γι αυτό άλλωστε και το αποκλείουν.  Άλλωστε είναι γνωστές οι καταβολές του κ. Λιλλήκα, ο οποίος με αυτή την κίνηση του αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ουδέποτε αποκόπηκε από το σύστημα το οποίο διατείνεται ότι πολεμά, αλλά παραμένει μέχρι σήμερα παρακλάδι του.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την κίνηση αυτή της Συμμαχίας Πολιτών, προασπίζοντας την δημοκρατίας και κατ’ επέκταση την λαϊκή βούληση.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)