Με το πέρας του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο εξήλθε πιο δυνατό από ποτέ, παγιώνοντας τη θέση του στη πολιτική αρένα της Ελληνικής μεγαλονήσου.  Οι 21846 ψηφοφόροι που επέλεξαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του προέδρου μας Χρίστου Χρίστου, επέλεξαν ταυτόχρονα να διαφοροποιηθούν από τη πεπατημένη της ομοσπονδίας και της υποταγής και απαίτησαν πίσω την αξιοπρέπεια τους ως κομμάτι του Ελληνικού Έθνους.

Δεν ενέδωσαν στη στείρα προπαγανδιστική λασπολογία που επιδόθηκαν οι αντίπαλοι και έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες της φάρας του παλαιοκομματικού κατεστημένου. Και αυτό γιατί η ψυχή του Έλληνα δεν αντέχει τους μειοδότες και τους ξεπουλημένους που καταδυναστεύουν το παρόν και το μέλλον του! Η ψήφος στο Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα στηλιτεύει τους ριψάσπιδες, αυτούς που καραδοκούν να υφαρπάξουν τα λάφυρα της μάχης, τους αμέτοχους, τους ωχαδερφιστές.

Παρόλη την έξωθεν καθοδηγούμενη ρητορική, τούτη η γη που γέννησε τον Ευαγόρα , τον Αυξεντίου και άλλους πολλούς μαχητές της Ελληνικής πανώριας Λευτεριάς, έχει ψυχή!  Και αυτή η ψυχή πάλλεται με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μέσα στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου! Όσο και αν οι εχθροί του Έθνους νομίζουν ότι καταπατάνε αυτή τη ψυχή, αυτή αντέχει, κουβαλά μέσα της καλά φυλαγμένο το ένδοξο ελληνικό παρελθόν. Και όταν αυτή βρίσκει διέξοδο, τότε μεγαλουργεί!  Τούτη η ψυχή αδημονεί για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από κάθε λογής αντεθνικό ζυγό, προσδοκά ΝΙΚΗ σε κάθε μάχη, εμμένει στη ιδέα της ΕΛΛΑΔΑΣ!  Κραυγάζει και οι ιαχές της εισακούονται από τους λίγους εκλεκτούς της φυλής!

Εμείς οι Εθνικιστές κουβαλάμε αυτή τη ψυχή που δεν αφήνει περιθώρια συμβιβασμού, οπισθοχώρησης, υποταγής. Γι’ αυτό και τούτη η γη δεν θα χαθεί! Δυναμώνοντας τον εθνικιστικό παλμό, διασφαλίζουμε το μέλλον των παιδιών μας στη γη των προγόνων μας, κάνουμε λαμπρότερη τη δάδα του Ελληνισμού, στερεώνουμε το βήμα μας μπροστά σε κάθε πρόκληση, υψώνουμε το ανάστημα μας μπροστά στα δειλά πρόσωπα των άβουλων υποταγμένων!

Δεν αργεί να καρπίσει τα αστάχυ όταν η μαχητικότητα της εθνικιστικής νεολαίας  εμφορούμενη από τις αξίες της φιλοπατρίας και της ελευθερίας, προχωρά αποφασιστικά με τα λάβαρα του Αγώνα ψηλά!

Δεν χρειάζεται μακρύ καιρό τα όνειρα να εισβάλουν στον εγκάθετο ρεαλισμό της υποταγής , όταν γι’ αυτό δουλεύουν ψυχές εμποτισμένες με Ιερές Ιδέες!

Δεν χρειάζεται μακρύ καιρό να βιώσουμε εθνική ομοψυχία όταν μέσα σε ένα πνεύμα αξιοκρατίας, θεμελιώνουμε το πυλώνα της Εθνικής συνείδησης.

Εμπνευσμένοι από τη φλόγα των προγόνων που θυσιάζονταν αφειδώς για την υπόθεση της Ελευθερίας, Εμείς είμαστε το αύριο, και αυτοί το χθες! Όσο μακρύς κι αν είναι ο δρόμος, θα φέρει σ’ αυτούς που γύρευαν ν’ αλυσοδέσουν τον Ελλήσποντο το φοβερό μήνυμα της Σαλαμίνας! Οι παρακαταθήκες της φυλής μας που ποτίστηκαν με αίμα, προστάζουν Εμπρός, πάντα Εμπρός!

Αλίκη Δημητρίου
Στέλεχος ΕΛΑΜ