Η τροπολογία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), για εισαγωγή αναφοράς στο Ενωτικό Δημοψήφισμα στα σχολεία, ανάγκασε άπαντες να βγάλουν την μάσκα.

Αρχικά, υποχρεώθηκε το ΑΚΕΛ με την στάση του να αποτάξει την ίδια του την ιστορία, ενώ πυροδότησε μάλιστα και τις αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

Ακολούθως, ο ΔΗΣΥ έδειξε ποιος πραγματικά είναι πέρα από τις πατριωτικές κορώνες που φορούσε κατά καιρούς.

Εν συνεχεία ο Μουσταφά Ακιντζί υπενθύμισε με συνοπτικές διαδικασίες σε κάποιους υπνωτισμένους, ότι παρά τις όποιες φιλοδοξίες τους, παραμένει κατοχικός ηγέτης και εγκάθετος της Άγκυρας, αναγκάζοντας το ΔΗΣΑΚΕΛ να τρέχει ξοπίσω του, μετατρέποντας τους σε ουρά της κατοχής και της Τουρκίας.

Τέλος, οι πρόσφατες προκλητικές τουρκικές δηλώσεις, με αποκορύφωμα τις χθεσινές δηλώσεις του Μπαχτσελί περί τουρκικής Κύπρου, καταδεικνύουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις επεκτατικές βλέψεις της Άγκυρας και το αδιάλλακτο πρόσωπό της.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταφέρει με μια απλή τροπολογία να εκθέσει τους πάντες, δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο και τις προθέσεις τους σε σχέση με το Κυπριακό.

Δυστυχώς, όταν ένα παράνομο μόρφωμα, κατάφερε να αναγάγει σε μείζον ζήτημα μια απλή τροπολογία, τότε είναι εξόφθαλμη η ανικανότητα της Κυβέρνησης να προβάλει επαρκώς το πραγματικό πρόβλημα της Κύπρου και να διεκδικήσει τα ιστορικά μας δίκαια.

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Γεάδης Γεάδη

Εκπρόσωπος Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)