Οι υποδομές της Τουρκίας στα κατεχόμενα προδιαγράφουν την επερχόμενη καταστροφή του Ελληνισμού της Κύπρου από την σχεδιαζόμενη λύση.

(Επιστολή του 2014)

Μακαριώτατε,

Αγαπητοί συμπατριώτες,Δείτε κατωτέρω από αξιόπιστες πληροφορίες  την τουρκική υποδομή που με την λύση Ανανστασιάδη που τον διέταξε ο Κέρι θα εκτουρκίσει την Κύπρο, με την Κυπριακή Δημοκρατία καταργημένη να μην μπορεί να υπάρξει αντίδραση παρά μόνον συγκρούσεις με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα.Οι πληροφορίες αυτές είναι:1. Η ισχυρότερη μυστική υπηρεσία που διαθέτει η Τουρκία είναι η αντίστοιχη του GLADIO της Ιταλίας, η Ozel Harp Dairesi, η οποία έχει άμεση σχέση (με συγκεκριμένη δομή και ιεραρχία) με τις Νατοϊκές μυστικές υπηρεσίες (με ότι αυτό σημαίνει).2. Η παρουσία των 55.000 στρατιωτών επιφέρει και την ύπαρξη της στρατιωτικής χωροφυλακής η οποία διαθέτει την δική της μυστική υπηρεσία κρούσης JITEM.Η JITEM δρα κάπως ανεξάρτητα και με την εμπειρία που έχει από το Κουρδιστάν, στρατολογεί πληροφοριοδότες (και μόνον) μέσα από τις αντίπαλες δυνάμεις (μέχρι και ταξίαρχο του ΡΡΚ είχαν στις γραμμές τους).3. Η ΜΙΤ έχει σχετικά μικρό κλιμάκιο.4. Το βαθύ κράτος τη δεκαετία του ’90 για να δρα στο εξωτερικό είχε στήσει το σύστημα, ΟΠΛΑ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΛΕΦΤΑ, όπου πήραν θέση οικονομικές τράπεζες και καζίνο που εδρεύουν στα κατεχόμενα. Οι παρεμφερείς (;) νονοί της νύκτας άμεσα συνεργάζονται με ΜΙΤ και ασφάλεια. Διαφορετικά θα τους είχαν εξαφανίσει. Η δομή της Νύκτας είναι υπαρκτή και βασιλεύει στα κατεχόμενα.Τέλος. ΜΙΤ, JITEM, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, έχουν πολλές φορές έρθει σε σύγκρουση (η μία υπηρεσία εξουδετερώνει τα άτομα της άλλης). Για το θέμα αυτό σημειώθηκαν πολλές δολοφονίες στα κατεχόμενα.

Οι ΗΠΑ γνωρίζοντας αυτόν τον κυκεώνα πιέζουν μόνον την ελληνική πλευρά (που είναι ενδοτική).Εάν έχετε υπόψη σας όλα τα προαναφερόμενα θα γίνει αντιληπτή η σημερινή κατάσταση. 

Ευρυπίδης Μπίλλης Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Πηγή