Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/12 στο χωριό Πισσούρι της Επαρχίας Λεμεσού προεκλογική συγκέντρωση στην παρουσία του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου. Δεκάδες κάτοικοι του χωριού έδωσαν το παρόν τους, δράττοντας την ευκαιρία να ακούσουν τις θέσεις του ΕΛΑΜ.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο κ. Φίλιππος Φιλίππου, κάτοικος Πισσουρίου, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Χρίστου στην κοινότητά τους και δήλωσε ότι το ΕΛΑΜ αποτελεί την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης.

Ακολούθως, τον υποψήφιο του ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου, διαβάζοντας το βιογραφικό του, παρουσίασε η συναγωνίστρια Μαρία Ευαγγέλου, η οποία απηύθυνε το δικό της αγωνιστικό κάλεσμα.

Υπό το έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου ο οποίος ανέλυσε τους λόγους που το ΕΛΑΜ καταψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό και παρουσίασε επιγραμματικά τις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει το ΕΛΑΜ μέσα σε λίγους μήνες κοινοβουλευτικής παρουσίας, προς επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία και κυρίως όσοι κατοικούν σε αγροτικές περιοχές.

Παράλληλα, ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Δημοκρατίας τόνισε πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η πάταξη των σκανδάλων και παραδειγματική τιμωρία όσων έκλεψαν τα δημόσια ταμία, δημεύοντας την περιουσίας τους.

Εν μέσω αποθέωσης, ο κ. Χρίστου τόνισε ότι το ΕΛΑΜ αποτελεί το μοναδικό ξεκάθαρα αντιομοσπονδιακό πολιτικό κόμμα, που έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι διαφωνεί με κάθε λύση στην μορφή της ομοσπονδίας, καταθέτοντας γραπτώς στο Εθνικό Συμβούλιο την πρότασή του για μια λύση που θα διασφαλίσει το μέλλον μας στην γη των προγόνων μας, στην βάση του Ενιαίου Κράτους.

Με το πέρας των ομιλιών πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι έθεσαν τις απορίες τους στον Πρόεδρο του κινήματος, με αποτέλεσμα στο τέλος της συγκέντρωσης, πλήρως ικανοποιημένοι από όσα άκουσαν να παρουσιάζονται έτοιμοι να αγωνιστούν στο πλευρό του ΕΛΑΜ, για κοινωνική δικαιοσύνη και απελευθέρωση της ημικατεχόμενης μας πατρίδας.