Μέσα στον πανικό του το σύστημα που μας κυβερνάει και στους τόνους λάσπης που ρίχνει προς το Εθνικιστικό Κίνημα, που και που, τους ξεφεύγουν αλήθειες. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πολίτης”, σε άρθρο του που αναφέρεται στο κομματικό κατεστημένο της Κύπρου και το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, ανέλυσε πως αυτό οδηγεί στην άνοδο του ΕΛΑΜ.

Εξηγώντας το πιο πάνω ζήτημα καταλήγει στο συμπέρασμα πως όλα τα πιο πάνω “ευνοούν” την ραγδαία άνοδο του ΕΛΑΜ και την εκλογή Ευρωβουλευτή τον ερχόμενο Μάιο, μία εκλογή που θα το αναδείξει “σε εν δυνάμει εξουσία”. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως ο πραγματικός λόγος που πολεμούν το ΕΛΑΜ με τόση λύσσα είναι για να αποφευχθεί η περαιτέρω άνοδος του Κινήματός μας, που θα μπορεί να το φέρει και σε θέση εξουσίας, γκρεμίζοντας συθέμελα το παλαιοκομματικό κατεστημένο.

Δυστυχώς όμως για αυτούς, ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο. Ο Λαός της Κύπρου μας έχει γνωρίσει στους δρόμους, στις πλατείες και τα τελευταία τρία χρόνια μέσα στην Βουλή, να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του Κυπριακού Ελληνισμού. Για αυτόν ακριβώς το λόγο μας εμπιστεύεται, στέκεται στο πλευρό μας και συνεχώς ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μας επιλέγουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο.

Μάλιστα κλείνοντας ο δημοσιογράφος, αναφέρει πως “όπου το δημοκρατικό σύστημα παραπαίει, η Ακροδεξιά γιγαντώνεται”.

Εμείς θα απαντήσουμε πως όπου τα σκάνδαλα από τα κόμματα βρίσκονται στο απόγειό τους, όπου η Ανεργία και τα Μνημόνια ανθούν, όπου διαγράφεται η Εθνική και Ιστορική Μνήμη, όπου φιμώνεται η φωνή της Πίστης, τα Εθνικιστικά Κινήματα γιγαντώνονται. Το ένστικτο της επιβίωσης των Λαών της Ευρώπης είναι τόσο μεγάλο, που τον ερχόμενο Μάιο θα ταρακουνήσει το παλαιοκομματικό κατεστημένο και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τα Έθνη και τους Λαούς.