Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει πλέον και επίσημα ότι κατέρχεται στις επερχόμενες ευρωεκλογές με πλήρη συνδυασμό των 6 υποψηφίων. Με ανθρώπους καθαρούς και έντιμους, από τον λαό για τον λαό, για να ακουστεί επιτέλους ατόφια η φωνή μας στα Ευρωπαϊκά έδρανα και να διεκδικήσουμε όσα δικαιωματικά μας ανήκουν, σε μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των τοκογλύφων.

Οι μέρες της δικής μας ανησυχίας τελείωσαν όσον αφορά το καταστατικό και την εγγραφή μας ως νόμιμο πολιτικό κόμμα με βάση και την νέα ισχύουσα νομοθεσία. Τώρα ήρθαν οι μέρες που το κατεστημένο πρέπει να ανησυχεί.

Με την ανεξάρτητη όπως πάντα παρουσία μας, δίνουμε την επιλογή στον κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο συμπατριώτη μας να αφήσει τα λόγια και να περάσει στις πράξεις, να κάνει επιτέλους την αλλαγή. Περνάμε στην αντεπίθεση για να τιμωρήσουμε τους κλέφτες που διέλυσαν την πατρίδα και τις οικογένειες μας.

Ο αγώνας που δίνουμε δεν είναι για προσωπική καταξίωση αλλά για σένα και τα παιδιά σου, είναι Εθνικός και κοινωνικός. Ψήφος στο ΕΛΑΜ σημαίνει παράλληλα και ανθρωπιστική στήριξη, αφού δια μέσω αυτού του βήματος ενώπιον του Κυπριακού λαού υποσχόμαστε ότι σημαντικό μέρος των απολαβών μας θα δοθούν προς ενίσχυση των απόρων συμπατριωτών μας.

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)