Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση στην Πάφο με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου.

Μέλη, στελέχη και φίλοι της Παράταξης μας παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον υποψήφιο μας ενόψει Προεδρικών εκλογών.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πάφος με την λαθρομετανάστευση και την γκετοποίηση αρκετών περιοχών της.  

Πέρα από τις δεκάδες δράσεις που έγιναν από το ΕΛΑΜ παγκύπρια όπως και στην Πάφο (Χλώρακα, Γεροσκήπου, κέντρο πόλης και σε άλλες περιοχές), ο Χρίστος Χρίστου τόνισε ότι η Παράταξη μας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων ενάντια στην λαθρομετανάστευση.

Ο υποψήφιος μας αναφέρθηκε επίσης και στα ιδιαίτερα προβλήματα των Γεωργοκτηνοτρόφων της πόλης και επαρχίας Πάφου, ενημερώνοντας τους για όλα όσα έπραξε μέχρι σήμερα το ΕΛΑΜ γι’ αυτούς, σημειώνοντας με έμφαση πως ούτε ο ίδιος, ούτε το κόμμα μας, θα τους αφήσει ποτέ μόνους στον αγώνα που δίνουν για επιβίωση και ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ο Χρίστος Χρίστου ανέπτυξε και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους για όλα τα θέματα του πολιτικού του προγράμματος, όπως είναι το Κυπριακό, η ακρίβεια, η οικονομία, τα προβλήματα των δανειοληπτών, οι χαμηλές συντάξεις και οι μισθοί, οι εκποιήσεις και για κάθε θέμα που ταλαιπωρεί τον τόπο και τον λαό μας.

Τον Πρόεδρο μας καλωσόρισε ο Επαρχιακός Πάφου Μιχάλης Μιχαήλ και προλόγισε ο βουλευτής Λάρνακας του ΕΛΑΜ και εκ των επικεφαλής του εκλογικού μας επιτελείου Σωτήρης Ιωάννου.