Παρουσιάστηκε χθες και επίσημα το Ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σημάνοντας παράλληλα το έναυσμα για την προεκλογική εκστρατεία. Ένα ψηφοδέλτιο που από μόνο του στέλνει πολλαπλά μηνύματα αφού το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατέρχεται με πλήρη συνδυασμό των έξι υποψηφίων, αποδεικνύοντας σε εχθρούς και «φίλους» την μεγάλη δυναμική που απέκτησε τα τελευταία χρόνια.

Η παρουσία στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί χρέος του κινήματος μας προς την κοινωνία δίνοντας της μια εναλλακτική λύση, μακριά από τα κόμματα του κατεστημένου. Μια εντελώς διαφορετική επιλογή από τους συνήθεις ύποπτους καρεκλοκένταυρους που διοικούν όλα αυτά τα χρόνια τον τόπο και επέφεραν στο νησί μας την σήψη, την λήθη και την παρακμή.

Οι Έλληνες Εθνικιστές τόλμησαν να κάνουν την αρχή και να αντιταχθούν στον σάπιο πολιτικό συρφετό. Διατρανώνουν προς άπαντες ότι δεν θα υποταχτούν και δεν θα προσκυνήσουν κανένα.

Μια δράκα ανθρώπων, τα παιδιά με τα μαύρα, τα «άσημα» μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ορθώνουν λιονταρίσια το ανάστημα τους ενάντια στο σύστημα, στο χρήμα, στα συμφέροντα και βροντοφωνάζουν ότι είμαστε εδώ, πανέτοιμοι να δώσουμε μάχη μέχρις εσχάτων. Οι ΕΛΑΜίτες δεν θα παραδοθούν γιατί έχουν χρέος να περιφρουρήσουν την πατρίδα μέχρι τέλους και δεν θα γονατίσουν μπρος στις διάφορες αντιξοότητες, γιατί η φρουρά πίπτει αλλά δεν παραδίδεται.

Η υποχρέωση μένει στην βούληση του λαού, σε όλους αυτούς που με πλήρη απάθεια και ανοχή κάθονται στον αναπαυτικό τους καναπέ. Θα τολμήσουν να κάνουν την διαφορά ή θα αρκεστούν για πολλοστή φορά στα λόγια, την γκρίνια, την παθητική αντίσταση; Θα επιτρέψουν με την ψήφο τους να διαιωνιστεί το πρόβλημα ψηφίζοντας τους ίδιους που διέλυσαν την Κύπρο τόσο Εθνικά και οικονομικά, όσο και κοινωνικά, ή θα κάνουν το μεγάλο βήμα στηρίζοντας την αλλαγή; Από δεξιούς μέχρι αριστερούς, γιατί το μέλλον αυτού του τόπου αφορά όλους τους Έλληνες της Κύπρου.

Τα ψέματα τελείωσαν. Η Κύπρος καθημερινά βυθίζεται στο βούρκο της παρακμής και της ανομίας. Φράξτε τους δρόμο. Αποδείξτε έμπρακτα ότι τους βαρεθήκατε.

Κάντε την δική σας επιλογή στο δίλημμα. Με τους Εθνικιστές ή με τους βολεμένους λαοπλάνους; Με την πατρίδα και τον λαό ή με το χρήμα και το μνημόνιο; Με τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά ή με τις μίζες, τους κλέφτες και την διαφθορά;

Η απόφαση σου ανήκει …

Μην πεις για ακόμα μια φορά δεν ήξερα, γιατί ήξερες …

Ας ακουστεί επιτέλους μια φορά στο κοινοβούλιο η φωνή του λαού και όχι αυτή των βολεμένων μιζαδόρων.

Γεάδης Γεάδη

Εκπρόσωπος Τύπου

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)