Μείωσαν τη σύνταξη μητέρας αγνοούμενου και τυφλής στη Λάρνακα κατά 400 ευρώ χωρίς καμιά εξήγηση, αλλά η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, βλέπει οικονομική ανάπτυξη και μάλιστα εντός του 2016, όπως δήλωσε πρόσφατα! 

Τώρα συγγενείς της τρέχουν να πληροφορηθούν τον λόγο αφού πλέον δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα, όμως κανένας δεν της έδωσε ακόμα καμιά εξήγηση.  

Οι δικοί της βρίσκονται σε απόγνωση και κτυπούν πόρτες μέχρι και του Προεδρικού, όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε. Ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί μειώθηκε τόσο δραστικά η σύνταξη της μαυροφορεμένης γυναίκας και ουδείς την έχει ενημερώσει για τον λόγο.     Αυτό συνέβη και με άλλους λήπτες δημοσίου βοηθήματος, δηλαδή να μειωθεί η σύνταξή τους χωρίς καμία εξήγηση. Το λιγότερο που όφειλαν οι αρμόδιοι ήταν να ανταποκριθούν στις επιστολές της και όχι να τις αγνοούν.  

Κατά τα άλλα έχουν τα μούτρα να λένε ότι η οικονομία βαίνει καλώς και γεμίζουν τον λαό και την κοινωνία με ψευδαισθήσεις, ενώ στην ουσία καθημερινά καταχρεώνουν την πατρίδα μας, χαρίζοντας γην και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους, χαρίζοντας στην ουσία Εθνική κυριαρχία σε μία ξένη δύναμη.

Έργα και ημέρες μνημονίου και Τρόικας ζούμε καθημερινά, και δυστυχώς για αυτούς, ο λαός βλέπει τι γίνεται στην καθημερινότητα … βλέπει την οικονομική δυσχέρεια και τον κοινωνικό όλεθρο που έρχεται σε μία πατρίδα χωρίς Εθνική ηγεσία, χωρίς όραμα για ένα καλύτερο αύριο, απεξαρτημένο από τις δαγκάνες των Τροϊκανών.