Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστος Χρίστου, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Λάρνακας Σωτήρη Ιωάννου και άλλα στελέχη της Παράταξής μας, επισκέφθηκαν σήμερα τις εγκαταστάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Ζήνων (ΓΣΖ) στη Λάρνακα, όπου συνομίλησαν με τον κ. Νίκο Αναγνώστου εκ μέρους του ΓΣΖ και ξεναγήθηκαν στον χώρο.

Τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Στάδιο της Λάρνακας είναι η κακή κτιριακή κατάσταση, οι φθορές στο ταρτάν, όσο και ζητήματα ασφαλείας που προκύπτουν στις κερκίδες. Υπάρχει άμεση ανάγκη για επιδιόρθωση του Σταδίου και η Παράταξή μας προχώρησε τόσο σε κοινοβουλευτική ερώτηση όσο και σε διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς με σκοπό να ασκηθεί πίεση για την άμεση έναρξη και ολοκλήρωση των εργασιών, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα ικανοποιηθεί τους επόμενους μήνες μετά την αναφορά του ζητήματος από το ΕΛΑΜ.

Στο ΓΣΖ προπονούνται αρκετοί αθλητές με πλούσιο, αξιόλογο βιογραφικό και αρκετές διακρίσεις τόσο σε κυπριακό, όσο και σε διεθνές επίπεδο και προφανώς η Πολιτεία οφείλει να προχωρήσει σε βελτιωτικά έργα που θα αυξήσουν την ποιότητα των εγκαταστάσεων και θα προσελκύσουν περισσότερους αθλητές, υποβοηθώντας παράλληλα, την διεξαγωγή διεθνών αναμετρήσεων.