Ο αποκλεισμός του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το “Facebook”, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του ανορθόδοξου πολέμου που δέχεται το Κίνημά μας στην προσπάθεια να φιμωθεί η φωνή του, ο οποίος χρονολογείται.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό του, ο οποίος καταπατεί το ίδιο το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι πιο πάνω ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν μας πτοούν. Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι παρόλο που είμαστε το μοναδικό κόμμα που αποκλείστηκε από τον Οργανισμό Νεολαίας χωρίς καμία αιτιολογία, είμαστε το μοναδικό κόμμα που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση στα κατεχόμενα, είμαστε το μοναδικό κόμμα που κανείς δεν δικαιούται να γράψει το όνομά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και πολλά άλλα, εν τούτοις είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα που σε κάθε εκλογική διαδικασία αυξάνει τα ποσοστά του, καθώς και τον απόλυτο αριθμό των ψηφοφόρων του.

Παρόλο που όταν κάτι αντίστοιχο συνέβη στην Τουρκία, όλοι έτρεξαν να το καταδικάσουν, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν αναμένει από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές, που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα…

Όμως, να ξέρουν όλοι πως όσο μας αποκλείουν, άλλο τόσο ο απλός Λαός θα ανοίγει την πόρτα του στο Κίνημά μας και θα αγκαλιάζει τον Αγώνα που διεξάγουμε.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)