Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Φτερικούδι το Θρησκευτικό και Εθνικό μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσιδιάρη. Με την έναρξη της βάρβαρης τουρκικής εισβολής, κατετάγη στο 366 Τάγμα Πεζικού. Έπεσε μαχόμενος στις 23 Ιουλίου 1974 στο χώρο του Ξενοδοχείο «Ζέφυρος» στον Καραβά.

Εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου, στεφάνι κατέθεσε το στέλεχος της Επαρχιακής Λευκωσίας Ιωσήφ Κορφιάτης.

Ακολούθως αντιπροσωπεία του κινήματος μας μίλησε με τους παρευρισκόμενους που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για την κοινοβουλευτική και κοινωνική δράση του Ε.ΛΑ.Μ. αλλά και να μοιραστούν τα προβλήματα και τις ανησυχίες που αντιμετωπίζουν.

Επίσης επι της ευκαιρίας η αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. μετέβη στο διπλανό χωριό Παλαιχώρι και επισκέφτηκαν το κρησφύγετο του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59 όπου φιλοξενήθηκε μετά χαράς από τα υπεύθυνα άτομα του χωριού και τους μίλησαν για την ιστορία του κρησφύγετου την περίοδο του Απελευθερωτικού Αγώνα.