Το πρωί της Δευτέρας, 64 χρόνια μετά από την έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ, αντιπροσωπείες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τίμησαν τα παλληκάρια του Διγενή σε δήμους και κοινότητες της Λάρνακας, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα παραμείνουμε πιστοί στον όρκο που είχαν δώσει οι Λεβέντες της ΕΟΚΑ.

Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Λάρνακας, εκ μέρους του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ. στεφάνι στο Άγαλμα της Ελευθερίας κατέθεσε το στέλεχος του Κινήματός μας, Μάριος Στυλιανού.

Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αραδίππου στεφάνι κατέθεσε ο Γενικός Οργανωτικός του ΕΛΑΜ Γιώργος Ηρακλέους.

Στο Δήμο Αθηένου στεφάνι κατέθεσε το μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας και υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Ιεροδιακόνου.

Στην κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου, στεφάνι κατέθεσε ο Κοινοτικός Σύμβουλος, Θεόδωρος Ελευθερίου.

Επίσης, στελέχη μας συμμετείχαν σε παρελάσεις που έγιναν σε διάφορες κοινότητες της επαρχίας προς τιμήν του Αγώνα της ΕΟΚΑ!

Έχουμε χρέος απέναντι στα παλληκάρια της ΕΟΚΑ, όντας οι τελευταίοι πιστοί, να συνεχίσουμε το έργο τους, να μην συμβιβαστούμε, να μην υποχωρήσουμε, να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Έχουμε καθήκον, κρατώντας άσβεστη την φλόγα του αγώνα της ΕΟΚΑ, να αντισταθούμε σε κάθε λύση ομοσπονδίας, για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική.