Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στο ετήσιο Εθνικό και θρησκευτικό μνημόσυνο, στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας στην Γαλάτα, τιμώντας τους Ήρωες που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος κατά την διάρκεια του Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα 1955-59 και κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής του 1974: Χρύσανθο Μυλωνά, Ευαγόρα Παπαχριστοφόρου, Ανδρέα Γερούδη, Γιώργο Ζαχαρία και Ιάκωβο Γερούδη.

Εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου, στεφάνι κατέθεσε ο αναπληρωτής επαρχιακός Λευκωσίας Ιωσήφ Κορφιάτης και εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής Τροόδους το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Στέλιος Στυλιανού.

Μνημόσυνο στην Ανθούπολη

Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων του 1974 και στην δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων, που τελέστηκε στην Ανθούπολη.

Η παρουσία της Παράταξής μας αγκαλιάστηκε από αρκετούς παρευρισκόμενους που τόνισαν την αναγκαιότητα να συνεχιστεί ο αγώνας του Ε.ΛΑ.Μ.

Στεφάνι κατέθεσε εκ μέρους του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ και Υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξης μας Γεάδης Γεάδη και εκ μέρους της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Χαράλαμπος θεολόγου.

Εθνικό μνημόσυνο πεσόντων Παλαίκυθρου

Τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στον συνοικισμό Λατσιών, το ετήσιο Εθνικό μνημόσυνο των εικοσιενός (21) Παλαικυθροτών, θυμάτων της τουρκικής εισβολής του 1974 και όλων των συγχωριανών που πέθαιναν στην προσφυγιά.

Αναπέμφθηκε επίσης δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων.

Στέφανι κατέθεσαν, εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστου Χρίστου, ο Γιώργος Τσαγγάρης και εκ μέρους της Τοπικής Λατσιών, η Έλενα Ιακώβου.